Retour voorwaarden

Nederland: Binnen uiterlijk 14 dagen na ontvangst is het mogelijk om een artikel te retourneren. De geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer ze onbeschadigd, ongebruikt en voor zover mogelijk in originele verpakking, met aangehecht prijskaartje, voorzien van een ingevuld retourformulier, worden aangeleverd. Het eenmalig passen van kleding wordt niet beschouwd als gebruik.

Sluit het ingevulde retourformulier bij het artikel in de verpakking. Het retourformulier kunt u terug vinden in de bevestigingsmail van uw bestelling. Lever de retourzending binnen 14 dagen na ontvangst af bij het dichtstbijzijnde servicepunt van PostNL in of in onze winkel in Rijssen. Zodra wij de bestelling retour ontvangen, krijgt u per e-mail een bevestiging van ontvangst. Het aankoopbedrag wordt vervolgens teruggestort op dezelfde rekening waarmee de bestelling oorspronkelijk is betaald. Let op; het kan 14 dagen duren voordat het bedrag weer op uw rekening staat bijgeschreven. Bij retourneren in Nederland, bedragen de retourkosten € 4,95.

Buitenland: Binnen uiterlijk 14 dagen na ontvangst is het mogelijk om een artikel te retourneren. De geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer ze onbeschadigd, ongebruikt en voor zover mogelijk in originele verpakking, met aangehecht prijskaartje, voorzien van een ingevuld retourformulier, worden aangeleverd. Het eenmalig passen van kleding wordt niet beschouwd als gebruik.
Sluit het ingevulde retourformulier bij het artikel in de verpakking. Het retourformulier kunt u terug vinden in de bevestigingsmail van uw bestelling. Zodra wij de bestelling retour ontvangen, krijgt u per e-mail een bevestiging van ontvangst. Het aankoopbedrag wordt vervolgens teruggestort op dezelfde rekening waarmee de bestelling oorspronkelijk is betaald. Let op; het kan 14 dagen duren voordat het bedrag weer op uw rekening staat bijgeschreven. Bij retourneren vanuit het buitenland, zijn de retourkosten voor eigen rekening.
U kunt de bestelling retour sturen naar:
Wessels Mode
Elsenerstraat 27
7461 DM Rijssen

Ruilen?
Als u een artikel wilt omruilen, dient u het gewenste artikel opnieuw bestellen. Het artikel dat niet naar tevredenheid is, of niet past, stuurt u via onze normale retourprocedure terug. U kunt er ook voor kiezen om het artikel in onze winkel te ruilen. Het eventuele verschil wordt op u rekening teruggestort of u betaalt het verschil bij in geval het artikel duurder is.